Waarom makelaar Tom?
Realisatie: TiDi Graphics

Wie is makelaar Tom ?

Reeds op vroege leeftijd was ik geïnteresseerd in woningen en dit is nooit weggegaan. Na vele jaren gewerkt te hebben als commerciëel manager bij internationale bedrijven besloot ik in 2009 om in de makelaardij te stappen na afronding van de driejarige opleiding VBO vastgoed adviseur. Ik begon als makelaar en sloot me aan als franchisenemer bij eigenhuis makelaars. Hier leerde ik de kneepjes van het vak en kwam erachter dat ik dit graag op geheel zelfstandige basis wilde voortzetten. En zo onstond in 2013 makelaar Tom.     

Ik ben bewust niet aangesloten bij brancheverenigingen als NVM of VBO omdat ik ontzettend veel waarde hecht aan onafhankelijkheid en een eigen, unieke manier van werken. Het is mijn passie om klanten optimaal te begeleiden bij de aan- en verkoop van een woning. In opdracht van de verkoper ga ik actief op zoek naar kopers voor zijn of haar woning en help ik verkopers bij het zoeken naar een nieuwe woning. Ik ga op zoek naar de klik die er moet zijn tussen kijker en woning. Dit is mijn dagelijkse uitdaging.

Sleutelwoorden zijn dan ook: betrokkenheid, interesse in de ander, samen overleggen en streven naar een doel, persoonlijk contact, flexibiliteit, meedenken en meezoeken, creatief zijn, visie, kennis, ervaring en samenwerking met andere partijen in de markt.  

Wenst u een objectieve mening over de werkwijze van makelaar Tom ? Ik geef u graag contactgegevens van huidige klanten en/of recente klanten voor wie ik een woning verkocht of aangekocht heb, en u kunt zelf oordelen.  

Spreekt dit alles u aan en wilt u meer informatie over de mogelijkheden om makelaar Tom in te schakelen bij de verkoop of aankoop van uw woning ? Neem vrijblijvend telefonisch of per mail contact met me op en we maken snel een afspraak.

Tot binnenkort !

Tom